Krbové piecky

IGNIS krby - krbové piecky

Túžite mať doma oheň pre potešenie oka? Radi by ste mali doplnkový zdroj kúrenia, ale skromný priestor v dome alebo byte vám to neumožňuje? V takom prípade sú krbové piecky vhodnou alternatívou. V dnešnej dobe existuje veľké množstvo typov piecok, z ktorých si viete vybrať tú pre vaše oko najmilšiu.

Krbové piecky a ich výhody

Krbové piecky disponujú viacerými výhodami v porovnaní s inými vykurovacími telesami. Výhodou je jednoduchá a rýchla inštalácia, popri ktorej sú potrebné len minimálne stavebné zásahy. Krbová piecka nie je tak náročná na priestor a nespornou výhodou je aj nižšia nadobúdacia cena ako je u krbov alebo kachlí.

Ako si vybrať?

Pri výbere piecky netreba dbať len na dizajn a cenu.  Je nutné, aby bola piecka navrhnutá do konkrétneho priestoru, podľa konkrétnych požiadaviek zákazníka a na konkrétny komín. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam pri prevádzkovaní ako napríklad prekúrená miestnosť alebo zadymovanie pri prikladaní.

Na trhu je široká ponuka krbových piecok. Piecka by mala spĺňať požiadavky zákazníka na teplo a takisto by mala byť navrhnutá na konkrétny komín. Odborná firma navrhne piecku podľa požiadaviek zákazníka pri zohľadnení  nárokov na komín a zabezpečí tak bezproblémové používanie.

Pri novostavbách je najlepšie na to myslieť hneď na začiatku, keď sa navrhuje komín a následne sa postaví na mieru pre konkrétnu piecku.  V prípade starých komínov sa pristupuje k vyfrézovaniu a vyvložkovaniu. Aj tu platí dvakrát meraj a raz rež.

Som šikovný. Napojím si ju sám?

Napojenie piecky by mal robiť odborník, zabezpečíte tak bezpečnú a spoľahlivú prevádzku spotrebiča. Keďže sa jedná o bezpečie vášho domova, tak neodporúčame pristupovať k montáži po vlastnej osi.

U nás nájdete všetko pod jednou strechou. Ponúkame vám komplexné služby. Piecku do detailu navrhneme, zladíme s vašimi požiadavkami a nárokmi na komín. Následne vám ju dovezieme a napojíme. V prípade, že komín nemáte, dodáme a postavíme aj ten. Získate tak doladený systém, ktorý vás nesklame. Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktov na našej webovej stránke alebo sociálnych sieťach.

How to find solid foreign pharmacy or webservice